Monday, September 22, 2008

Desene creion






Daca cineva ar striga aceasta stire, cam asta i-ar fi titlul: Lume,lume, m-am luat la tranta cu creionul!

Uite asa am zis eu ca vacanta asta nu e completa daca nu invat sa desenez.

Dupa cateva lectii de chitara in urma carora am ramas (doar) cu niste acorduri invatate ("Nothing else matters"-Metallica) si cu cititul de tabulaturi (care, apropo, nu mi-a luat deloc mult), dupa fotografie si modificat fotografie, dupa diverse sporturi practicate (se pune si faza cu alergatul cainelui pe drumuri de munte?), dupa munci administrative grele (subliniez grele), invatat legile tarii (multe fiind ele), cochetat cu jazz-ul (am legitimatie de membru, adica pana la urma l-am sedus de-a binelea!) - am zis ca spre sfarsit sa ma fac si autodidact(a). Ce inseamna asta? Am 'invatat' sa desenez. Ceva ochi acolo stiam ca posed, cu vederea in spatiu nu prea stateam bine, dar, ca sa vezi, totul se invata!

Cu ajutorul profesoarei Brenda Hoddinott si site-ului ei: www.drawspace.com am invatat cate ceva despre "arta desenului" intr-un timp foarte scurt. Asa ca 1% inspiratie, 99% transpiratie!

Mai sus cateva desene - schite din toate cele 20! Mila ca pentru un incepator, s'il vous plait!

p.s.: nu mai exista limita; am inteles ca inainte aveai acces doar la o lectie pe saptamana. Contul iti asigura acces la toate lectiile! ENJOY!

2 comments:

Anonymous said...

STUNNED! Tine-o tot asa! :D
Poate faci si portrete pe viitor :D

Carmen Rusu said...

perseverez ;)si sa vezi ce portret o sa ai pe jumatate de perete:)))